perjantai 30. tammikuuta 2015

Laatat paikallaan

Loppukiri alkaa. Talo valmistuu nyt hyvällä tahdilla ja yritän tsempata bloginkin suhteen samalla tahdilla. Iloisia asioita on siis nyt infottavana ja aloitan yhdestä huomattavasta edistysaskeleesta.


Maanantaina viimeisetkin laatan saumat saatiin asennettua paikalleen. Vielä emme ole mitään purnattavaa löytäneet ja sekä laatoitus että valitut laatat näyttävät juuri niin hyviltä kun toivoimmekin. Laatoitukset meillä teki Pirkanmaan vesieriste- ja laattatyö. Heidän kanssa yhteistyö sujui erinomaisesti ja työnjälki oli mitä mainiointa. Lisäksi saimme paljon ideoita ja vinkkejä myös muita työvaiheita koskien.

Laattojen kohdalla meille oli selvää että Ko-Ti:n konkurssin jälkeen lähdemme valitsemaan uudet laatat aluperäisten tilalle. Alunperinhän olimme ainakin jossain määrin sidoksissa RTV:n valikoimiin, joista emme lopultakaan löytäneet täydellisiä laattoja. Seinälaatat ostimme lopulta Vehoniemen laattamyymälästä ja lattialaatat Bauhausista. Kuvat puhukoot puolestaan, vaikka huono valo, pölyinen ilma ja likaiset pinnat ei ehkä ihan tee oikeutta todellisuudelle :/



Kylpyhuoneessa ja pukuhuoneessa laattana Vehoniemen Laattamyymälän  Ewall Night ja Pure 80cm x 40 cm. 



Molemmat wc:t ovat laatoituksiltaan (ja melkeinpä muutenkin) identtisiä. Seinälaattoina on Vehoniemen laattamyymälän Cromatica Fumo ja Bianco. Lattiassa samaa Bauhausin laattaa, kun muuallakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti