sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Muuttolupa!!

Viimeiset pari viikkoa on ollut aikamoista kiirettä eri työvaiheiden viimeistelyssä ja todellinen loppukiri koettiin tämän viikon aikana. Ottaen huomioon, että maanantaina talosta puuttui vielä sähköjen kytkemiset, juokseva vesi, portaiden kaiteet ja ilmanvaihto, tuntuu pieneltä ihemeeltä että kirjoittelen tätä postausta omasta sängystä, omasta uudesta kodista.

Jotta tähän vaiheeseen päästiin, oli tämä viikko aikas piinallinen. Jokainen työvaihe tuntui jäävän viime tippaan ja mikään ei tapahtunut ajallaan. Muuttotarkastus oli kuitenkin jo aiemmin varattu torstaille ja LVI-loppukatselmus keskiviikolle. Ei siis auttanut kun pitää sormet ristissä ja toivoa että kaikki tulee valmiiksi. 

Itse muuttotarkastus oli varsin rento tilaisuus ja mitään suurempaa huomautettavaa ei löytynyt. Tiukimmalle menivät kaiteiden kiinnitys, sillä viimeisiä palasia kiinnitettiin paikalleen vielä itse tarkastuksen aikana. Tarkastus hyväksyttiin samalla lopputarkastuksena, joten sen suhteen asiat on kunnossa. Muilta osin pientä paikkausta ja puunausta vielä kaivataan, mutta asumiseen ne eivät estä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti