maanantai 28. heinäkuuta 2014

Taas ne hommat etenee, vai eteneekö kuitenkaan?

Työmaalla ei viime aikoina ole hommat ihan silmissä edenneet. Milloin mikäkin on viivyttänyt töitä ja aikatauluissa pysyminen taitaa vähän tehdä tuskaa. Meitä tämä on harmittanut erityisesti siltä osin, että meille on tehty selväksi aikataulun olevan todella tiukka jotta lattian betonivalu saadaan kuivumaan ajoissa ja rappaus ehditään tekemään vielä tämän syksyn aikana. Ilmeisesti Ko-Ti on kuitenkin ollut kiireinen monien työmaidensa keskellä, sillä vastauksia auki oleviin kysymyksiin on ollut yhtä hankala saada, kun oikeaa tavaraa ajoissa työmaalle. 

Jotta totuus ei kuitenkaan liiaksi hämärtyisi, on työmaalla hommia saatu aikaankin. Viime viikolla maanvaraisen lattian alle asennettiin eristeet ja putkitukset alakerran valun alle jääviltä osin alkaa olla valmiina. Myös sähköjä on vedetty alakertaan valuun jääville osille. Ennen valua pitää vielä asentaa lattialämmitykselle jakotukki, putki tulovettä varten, laatan keskeinen raudoitus, sekä lattialämmityksen putket. Tuon jälkeen vaan kuraa päälle ja kuivumista odottelemaan. Kuulostaa nopealta, eikö? Itsekin luulin että tuo olisi tapahtunut jo viime viikolla ;)

Raudat odottelee asennusta...

Lisäksi olemme päässeet taas maalaushommiin. Koska katosten seinän puoleiset pilarit asennetaan kovin lähelle rappausta, kävimme maalaamaan pilarit kertalleen. Pilarit, jotka piti tänään asentaa paikalleen. No, ehkä ne asennetaan huomenna... Samalla huomasimme, että olimme nyt jo eri mieltä itsemme kanssa kerran valitsemistamme maalisävyistä. Olis kyllä kovasti paljon helpompaa, jos olis joku muu ketä syyttää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti