Sivut

tiistai 25. marraskuuta 2014

IKKUNOITA ja siistejä sisätöitä



Viimeiset viikot ovat sekä selkeyttänyt raksakuvioita että auttaneet asettamaan jäljellä olevaa raksastressiä oikeisiin mittasuhteisiin. Loppuviimeinhän nämä raksan haasteet on aika pieniä, eivätkä meidän elämää mitenkään suista raiteiltaan.

Talo itsessään etenee nyt vauhdilla ja joka päivä tapahtuu jotain isoa ja näkyvää. Ikkunat saimme toissa viikolla, joka oli aikas moinen merkkipaalu tällä matkalla. Lasit ikkunassa ja kaihtimet paikallaan sai yhtäkkiä raksan tuntumaan jo melkein valmiilta kodilta. Samalla sisätyöt ovat edenneet hyvällä vauhdilla. Tasoitustyöt ovat edenneet siihen pisteeseen, että joka pinta on käyty vähintään kertaalleen läpi. Vähän lisää vielä sinne tänne pakkelia ja aletaan olemaan valmiita lopullista maalipintaa varten.

Myös katon panelointi alkaa olemaan valmiina. Ainoastaan säästeliään tavaran tilaajan syystä alakerrasta muutaman huoneen katto on pintaa vailla. Sisätöiden eteneminen on ollut niin vauhdikasta, että tekisi mieli jo alkaa pakkaamaan muuttokuormaa. Töiden etenemistä tulee kyllä hetken päästä jarruttamaan lattian kuivuminen tai siis kuivumattomuus, joten turha optimismi sikseen. Lattian kuivumista edistämäänkin saatiin tänään apuja kun lattialämmitys hurautettiin päälle väliaikaisen lämmityslaitteen avulla. Hieman kävin jo pintakosteuksia mittailemassa tuossa viikko takaperin saadakseni jotain käsitystä siitä kuinka kosteaa lattia vielä on. Ilokseni huomasin, että yläkerta alkoi olla jo pinnoituskuivaa, alakerrassa tosin suhteelliset kosteudet oli kaukana tavoitearvoista, joten sinne lämpöä todellakin kaivataan.

Ja jottei se muutto tuntuisi niin kaukaiselta, käytiin ensimmäinen oma tavarakin jo ripustamassa paikalleen. Korkea eteisemme tuottaa hieman haastetta lampun asentamiselle, joten nyt telineiden ollessa paikalla, oli parempi ripustaa lamppukin kattoon. Nythän se näyttää melkein kodilta :) Loppuun pari kuvaa siitä missä mennään...

Ulkona alkaa olla liukuovia ja rappausta vaille valmista
Eteisen katto, puolivalmiit seinät ja lamppu :)
Saunan pukuhuone on laattoja vaille valmis ja saunakin melkein valmis :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti